Adnan Dudić produžio ugovor sa FK Velež

Ostaje u mostarskom klubu

Adnan Dudić produžio ugovor sa FK Velež

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža u subotu otvaraju novu sezonu Premijer lige BiH utakmicom na domaćem terenu protiv ekipe Mladosti.

Rođeni su se nakon tri godine uspjeli vratiti u društvo najjačih, te im je sigurno cilj da u prvoj sezoni ostvare što bolji rezultat. U Veležu su zadovoljni odrađenim pripremama, a u subotu slijedi meč prvog kola kada u Mostaru gostuje Mladost.

Iz Veleža su danas objavili da je 21-godišnji vezni igrač Adnan Dudić produžio ugovor s mostarskim klubom. Dudić je u Velež došao početkom ove godine iz norveškog Brattvaga i potpisao je ugovor do kraja sezone.

No, u mostarskom klubu su zadovoljni onim što je ovaj mladi vezni igrač pokazao i odlučili su s njim potpisati ugovor do ljeta 2022. godine, te je jasno da se od njega mnogo očekuje u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
vas SVINJSKOG su mediji puno digli!! al Ce vas SARAJEVO i VELEŽ AKO BOG DA SPUSTITI NA ZEMLJU!!
5 1
nijepoznat
gdje je Ibro peder
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi