Bodul ostaje u Premijer ligi?
Foto: T. Hebib

Istekao mu ugovor sa Sarajevom

Bodul ostaje u Premijer ligi?

E. Ganibegović

Darko Bodul više nije fudbaler FK Sarajevo jer mu je s timom s Koševa istekao ugovor. 

Iskusni ofanzivac ipak ne bi trebao imati problema s pronalaskom novog angažmana. Naime, za njegove usluge, navodno, zainteresovan je Borac. 

Tako bi banjalučki tim nakon Tatara i Lazića u svoje redove mogao dovesti još jednog bivšeg fudbalera Sarajeva.

Ujedno bi to za Bodula bio i tek drugi klub u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, Bodul je u Sarajevo stigao prošlog ljeta nakon bogatog internacionalnog iskustva gdje je igrao u Turskoj, Bjelorusiji, Rusiji, Škotskoj, Danskoj, Austriji, Portugalu i Holandiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojan Vranješ se također dovodi u vezu s povratkom u klub, te je jasno da su ambicije Borca na čelu s novim trenerom Nenadom Lalatovićem šampionske.

U klub se također vratio i Goran Zakarić nakon epizode u Saudijskoj Arabiji. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Filijala
3 4
MUFCDOGROBA
Ja gole karne...
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi