Mini koncert na večeri Sarajeva: Džafić zapjevao Đanijevu pjesmu i napravio "lom"

Morao ispoštovati tradiciju

Mini koncert na večeri Sarajeva: Džafić zapjevao Đanijevu pjesmu i napravio "lom"

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva spremaju se u Sloveniji za početak nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub se već neko vrijeme nalazi u Sloveniji gdje će odraditi drugi dio priprema, ali i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Da je u ekipi Sarajeva zaista odlična atmosfera vidjelo se i sinoć na večeri kada su novi igrači ovog tima imali inicijaciju, te su kako tradicija nalaže morali zapjevati pred novim saigračima.

Pojedini igrači Sarajeva su dio atmosfere objavili na Instagramu, a čini se da se najbolje snašao Adnan Džafić koji je napravio odličnu atmosferu pjesmom srbijanskog pjevača Đanija "Ti me nikad i nisi volela".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan od igrača Sarajeva je objavio video na Instagramu dok je Džafić pjevao, a kako je to izgledalo možete pogledati na videu ispod.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lenox
Kakav šabanluk, kopiraju one papke, u šta su pretvorili klub YEBEM VAM MAJKU SELJAČKU DOŠLJAČKU!!!! STOP PAPANLUKU!!!!
13 11
MKB10F16
Kako ruzna tradicija
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi