20

Komentari (20)

SarajevoFC
Pa majku mu, ima li ijedan fudbaler da nije papak???
posto_tad_nisu_postojali
Bruka ste grada i slijep to vidi
Husrefbeg22
Valjda "voljela"a ne volela. Mi u BiH govorimo i pisemo bosanskim jezikom a ne srpskim.
MKB10F16
Kako ruzna tradicija
HarisADP
davide.azzurri
axel42
Jel to onaj Djani što pjeva: Nikad nikom nisam reko da je Srbin Edin Džeko??
HarisADP
Pa jbg iz gackog Džeko hahah stas
Samo da igraju dobro a što se tiče pjevanja nek pjevaju do zore.
Lenox
Kakav šabanluk, kopiraju one papke, u šta su pretvorili klub YEBEM VAM MAJKU SELJAČKU DOŠLJAČKU!!!! STOP PAPANLUKU!!!!
Papcima dobro pjevaju, zarađuju, guze a ti ih komentarišeš i njih ***** zaboli.
axel42
Ama puši racku svim došljama! Šta imaju došle sa tim??
Lenox
Papanluk svoj kad se vratite u svoje selendre nazad na koridu odakle ste sljegli slobodno ispoljavajte, u gradu naucite biti urbani. Drugi m rijecima nauci se ponasata!!!! Valjda su naucili vani neki koji su igrali, nije svugdje krezuba sirotinja bosnjacka i cajka!!!! Sto se para tice ima nas kojima to nije najbitnije, jer ih imam vise nego dovoljno. Zaradjenih svojih!!!! Naguzio se i stranih i domacih koka. Debilu retardirani!!!!
axel42
Neznam šta reći kad pročitam ova tvoja dva komentara! Neznam ko je ovdje papak, seljak ili šta već? Nekad bolje šutiti nego svakakva njesra pisati!
Geneve
Tako je pasa, vratite se svi zajedno sa očevima, dedama, na Pale, Trnovo, Sokolac, Goražde i ostaje vuko****ne odkle ste sljegli i glumite “ sarajlije “ ovdje.
axel42
Oca nemam, ubijen! Djed takodjer! O ostaloj familiji da nepričam. Što se tiče povratka rado bih, vjeruj mi! Ali nemam gdje sve porušeno, popaljeno! Misliš svi smo ovdje što nam se toliko svidja to Sarajevo? Al haj nebi u dublju raspravu, vama na dušu ovako razmišljanje! Neponovilo se!
pitariistok
@axel42 buraz halali im...dosta ih ne zna vjerovatno za slicne situacije tebe i mnogih. Sto se mene tice svi ste u Sarakevo dobro dosli ali iskreno mnogo ih donese sa sobom sve papanluka sto postoji i pocne implementirati ovdje...U Sarajevu nema sta nema...i opet ti kazem ne smeta to meni,ali kodeks mora postojati majku mu...nije tesko to vjeruj bratu. Manire su mnogi naucili....ali niko ti ne brani kad odes na "SVOJE" da budes svoj. U gradu se mora kodeks postovati.
Ajax11
Man nema ,pravi lom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.