FK Sloboda na sjajan način predstavio novog trenera

Jahić preuzeo klub

FK Sloboda na sjajan način predstavio novog trenera

Midhat Šljivak

FK Sloboda dobio je novog trenera.

Kako je to SportSport.ba i najavio, klub s Tušnja će u narednoj sezoni s klupe voditi Adnan Jahić.

Jahić je nekoliko puta ranije bio u stručnom štabu tuzlanskog kluba. Sada će imati šansu da povede ekipu kao prvi trener u novu sezonu i pred njim je sigurno još dosta izazova.

Stručni štab FK Sloboda pored Jahića trebali bi činiti još Adnan Osmanhodžić i Edin Ribić.

Adnan Jahić je kao fudbaler godinama nosio dres Slobode, a klub s Tušnja ga je na sjajan način predstavio kao novog trenera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

#TheSteelJahinho 💪 #MiSmoSloboda #SamoSloboda

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, June 23, 2022

Pred Slobodom je izuzetno bitna sezona. Jahić je dobio vruć krompir u ruke i ostaje nam da vidimo kako će se snaći na klupi voljenog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
ja mislio doso neko novi ,pa Jaha je tu i bio,ne vidim povoda za video ,ali nije los video
4 0
Inter_tz
E brate pa ove godine i igman je jaci od slobode,druga liga broj jedan kandidat je sloboda,a onda nek je Bog na pomoci,godinama se provlace da ne ispadnu e dosao je trenutak kad nema pomoci vise
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi