FK Sloboda doveo dvojicu fudbalera iz Prve lige Federacije

Klub ozvaničio potpise

FK Sloboda doveo dvojicu fudbalera iz Prve lige Federacije

M. Šljivak

FK Sloboda danas je potpisao ugovor s dvojicom fudbalera. Novi članovi tuzlanskog kluba postali su Kemal Mujarić (23) i Irman Sejmenović (19).

Kemal Mujarić u redove Slobode dolazi iz banovićke Budućnosti. Za ovaj klub je u 25 nastupa upisao 10 golova i 11 asistencija. Sretan je zbog dolaska u Slobodu.

„Sretan sam jer sam potpisao za Slobodu. Sloboda je veliki klub i smatram da zaslužuje mjesto u vrhu tabele“, istakao je Mujarić.

Irman Sejmenović igra na poziciji krilnog napadača. Na Tušanj dolazi iz TOŠK-a gdje je u 29 utakmica postigao pet golova uz pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Sloboda je fantastičan klub, sa tradicijom i taj se klub jednostavno voli. Spreman sam za nove izazove, pružit ću svoj maksimum i nadam se da ću opravdati povjerenje“, izjavio je Sejmenović za zvaničnu stranicu kluba.

Treba istaći da će ekipu s Tušnja u narednoj sezoni s klupe voditi Adnan Jahić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Kako glupi momci idu u klub koji ispada samp da igraju Pl. Junak im uzme 1000 po potpisu. E moji glupani
1 6
Dinaridi
Bice korisni sljedece sezone u drugoj ligi.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi