Adnan Kovačević obradovao članove NK Vlašić
Lijepa gesta nekadašnjeg mladog reprezentativc naše zemlje

Trenutno nastupa u Poljskoj

Adnan Kovačević obradovao članove NK Vlašić

S. Mlaćo

Adnan Kovačević iza sebe ima sjajnu polusezonu u redovima poljske Korone Kielce.

 Korona je polusezonu okončala na sedmom mjestu, a Kovačević se istakao kvalitetnim partijama, a upisao je i jedan pogodak, te dvije asistencije u 18 utakmica.

Ovaj defanzivac na ljeto 2017. godine stigao je u Koronu iz FK Sarajevo, a trenutno se nalazi u našoj zemlji gdje provodi novogodišnje praznike.

Nije zaboravio NK Vlašić, člana Druge lige Zapad, svoj nekadašnji klub i isti je odlučio obradovati trenerkama za seniorski tim.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Osim što je odličan igrač i talenat, Adnan je također i veliki čovjek. Kova, kako od milja zovu naši Turbečani, svojim gestom, tačnije donacijom trenerki za prvi tim, to je i dokazao.
Ponosni smo što je Kova ponikao baš u našim redovima. U ime uprave kluba zahvaljujemo se Adnanu", istakli su iz NK Vlašić na zvaničnoj stranici kluba.

Kovačević je i nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje.

Top Komentari

samobordo1946
Adara nas !!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi