33

Komentari (33)

Benjamingst
I pitamo se sto su nasi klubovi skoro pa amateri u euro kupovima... Kad ide dobro I kad treba stvarati tim, celnici kluba daju otkaz treneru... Isto vazi 2 ili 3 utakmice izgubi klub, trener dobiva otkaz... Samo u BiH Premier league ima tako nesto.
red devil mo
Tri mjeseca pauze i u prvom kolu skontas da ti je trener los ili ovaj dao otkaz jer ga je Sarajevo dobilo. Smijesno
red devil mo
Tri mjeseca pauze i u prvom kolu skontas da ti je trener los ili ovaj dao otkaz jer ga je Sarajevo dobilo. Smijesno
andi
Potpuno ispravno,,OLGUN JE EXTRA POSTUPIO,,covjek je dovodio užasna pojačanja,trošio pare Olgunove,zanemario momke iz ČELIKA i njihove škole,,tjerao je prave igrače u juniore,pravio mjesto da dovodi falš igrače koji nemogu igrati ni u Pofaličima,danas je loše užasno igrao Čelik,pokazao da nema igrača ni blizu za trgovinu,a da ne pričamo o pojacanju koje obečava..100%ispravna odluka..
Alkma
Covjek nije ni dosao do direktora da razgovara sa njima,prozvo direktora u medima dva puta i odmah otkaz hehe,ugledo se direktor na ove nase gazde cim kazes trebam sa njim popricati datne ti odmah odkaz valjda nema zivaca da se raspravlja sa tobom lno valjo on tebi vise nego ti njemu mamu im jebem bahatu
Rizzle84
Ugasili se dabogda
starMo1981
CASIO
Znaci dokle god bude postojala premier liga Celik nece niti moze ispast, a vi cete ostat vjecno prigradski klub..
AmerZE1990
Upo ti ramin federalac
nemozetako
Hahahaha HSV je isto tako tvrdio pa ispao. Pocela su vam zvona odzvanjati, kraj vam se blizi
SonPen1946
Ocekivano,los rezultat protiv slobodanke ga kostao posla.Sramota stvarno samo dva gola uvalit kozojebima.
Dino_2000
SonPen1946 Je si li ti čuo da na ostrvu sekuti žive mamuti.
mesut10
Jesi to sam smislio? Hahahah Ta je fora vjerovatno starija od tebe ?
Dino_2000
Ja i, šta hoćeš s time reći Babun.
Rizzle84
Sta ce seljak, Internet tek došao u Zenicu
franjo25z
Pozdravio te sultan fatih......sto ti je most napravio cobane...da mozes preci sa ovcama....lizi mi liniju suneta federalac
nemozetako
Pa levatu jedan Stari most sirom svijeta poznat. Velez isto. Neretva takoder. Ljubim mu stope i ruke komad ga je napravio. Vi ste poznati samo po tome sto ste najzagadeniji grad Evrope. Gori ste od Cernobila. Svi bjeze od vas. UEFA vam udjelila sadaku. Nemate nista svoje, zavisie od uefe i repke. Druga liga aBd dogodine. Dosta vas ko i HSVa. Svima ste se smucili.
starMo1981
ma svakako je karina bio!!! nek' su mu dali otkaz!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.