Šećerović nakon dvije godine napustio Grčku: Bilo je prelijepo, sada se želim odmoriti uz porodicu

Vezista je bio standardan u sada već bivšem klubu

Šećerović nakon dvije godine napustio Grčku: Bilo je prelijepo, sada se želim odmoriti uz porodicu

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Adnan Šećerović napustio je nakon dvije godine Grčku.

Šećerović je dogovorio raskid saradnje sa AEL Larissom, što je i potvrdio za SportSport.ba. Bio je standardan u sada već bivšem klubu, te ljubimac navijača koji su mu putem društvenih mreža poželjeli mnogo sreće u budućnosti.

“Sve je bilo lijepo u proteklih dvije godine, ali nismo nastavili saradnju zbog nekih stvari koje želim zadržati za sebe. Prelijepo mi je bilo, nogometaš sam sa možda najviše utakmica u klubu u zadnje dvije godine, što dovoljno govori. Želim se sjećati samo lijepih stvari“, kazao je Šećerović.

Sada se vraća u BiH. Želi da odmara i uživa sa porodicom.

“Idem kući, želim prvo što se kaže odmoriti glavu uz porodicu koju nisam dugo vidio. Onda ću da razmislim šta i kako dalje. Slobodan sam, pa vidjet ćemo“, dodao je 28-godišnjak koji je jedan dio karijere proveo i u Holandiji, te Austriji.

Potražite više informacija na temu Super League:

U BiH je nastupao za Slaven, Slobodu, Radnik, Željezničar, Mladost DK. i Tuzlu City.  Sa Radnikom iz Bijeljine je u sezoni 2015/16 osvojio Kup BiH.

Jedan nastup upisao je i za reprezentaciju BiH.

Top Komentari

sipopugaloma
Najjaci su mi ovi sro kofol iz samo njima poznatih razloga ne ostaju u relativno jakoj ligi... sutnuli te bracika, nece vise da te placaju, nisi im potreban - nazovi stvari pravim imenom... vracas se u Tuzlu ili Mladost ko flak... mozda Borac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi