Šećerović na najbolji mogući način okončao sezonu u Grčkoj

Nova sjajna partija i novo priznanje

Šećerović na najbolji mogući način okončao sezonu u Grčkoj

S. Mlaćo

Prvenstvo u Grčkoj, bar kada je u pitanju skupina za ispadanje jučer je završeno.

AEL Larissa, bh. internacionalca Adnana Šećerovića, remizirala je na svom terenu protiv ekipe Xanthi. Završilo je 0:0, a još jednu kvalitetnu partiju pružio je upravo Šećerović koji je tako na najbolji mogući način zaokružio svoju sjajnu sezonu. Na kraju se našao i u timu kola za play out.

Larissa je završila na trećem mjestu, a za Šećerovića sada slijedi zasluženi odmor.

Ove sezone upisao je 30 nastupa u prvenstvu uz dvije asistencije, a jedan nastup je dodao i u Kupu.

Svojim kvalitetnim partijama pobrao je simpatije čelnika kluba i navijača i nezamislivo je bilo vidjeti prvu postavu Larisse bez veziste iz Živinica.

No description available.

Potražite više informacija na temu Super League:

Prozivka za novu sezonu u Grčkoj zakazana je za 2.august, a početak sezone 12. septembra.

U Larissu priželjkuju ostanak Šećerovića, no saznajemo da bh. vezista ima ponuda, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će se odlučiti za promjenu sredine. 

Top Komentari

JJ90
A Želji nije valjao...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi