Adnan Šećerović ima novi klub

Karijeru nastavlja u Latviji

Adnan Šećerović ima novi klub

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Adnan Šećerović (29) pronašao je novi klub.

Šećerović je u proteklom periodu nastupao u Grčkoj, te sa uspjehom nosio dres AEL Larisse, a sada će karijeru nastaviti u Latviji.

Šećerović je danas potpisao ugovor sa FC Riga, prvakom te zemlje, te ga sada očekuju novi izazovi.

Ugovor je potpisao u dužini od godinu i pol dana, a istakao je zadovoljstvo prvim utiscima u novoj sredini s uvjerenjem da je napravio pravi potez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U januaru 2021. godine s novim klubom će početi sa pripremama za novu sezonu, a destinacija ambicizonog latvijskog prvaka će biti egzotični Dubai.

Šećerović je u Grčkoj proveo dvije godine, a nastupao je i u Holandiji, Austriji, te našoj zemlje gdje je igrao za Slaven, Slobodu, Radnik, Željezničar, Mladost DK. i Tuzlu City. Sa Radnikom iz Bijeljine je u sezoni 2015/16 osvojio Kup BiH.

Top Komentari

Fk1921
De ti nama ljudino prvo reci ko je adnan secerovic
4 6
senad035
Najveća prevara od igraca
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi