Adnan Šubić: Ostaje žal za izgubljenim bodovima kod kuće
Radnički u prvom dijelu sezone nije ispunio očekivanja ali žele popraviti dojam u drugom dijelu sezone.

Lukavčani se trenutno nalaze na 10. mjestu

Adnan Šubić: Ostaje žal za izgubljenim bodovima kod kuće

E. Oštraković

Nakon što je spuštena zavjesa na prvi dio polusezone u Drugoj ligi FBiH - sjever, ekipa Radničkog iz Lukavca sezonu je završila na desetom mjestu. 

Iako u ekipi igra dosta igrača sa prvoligaškim iskustvom, Radnički nije uspio ostvariti zapažen rezultat, te borbu za povratak u Prvu ligu FBiH. Ipak odbranom ovog tima idalje komanduje iskusni Adnan Šubić.

"Smatram da smo uz malo sportske sreće mogli biti dosta bolje plasirani na tabeli. Imali smo dobru ekipu i još bolju atmosferu unutar kluba i same ekipe. Na kraju ostaje žal za boljim plasmanom i izgubljenim bodovima kod kuće. U nastavku sezone očekujem da svi igrači ostanu na okupu i da uz par iskunih igrača možemo uhvatiti priključak za vodećom ekipom Budućnosti. Odustati nećemo i boriti ćemo se do kraja", izjavio je Šubić.

Radnički nakon prve polusezone ima trinaest bodova zaostatka za ekipom Budućnosti iz Banovića,a drugi dio sezone otvaraju utakmicom u Priluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi