Adnan Zildžović novi šef struke Mladosti

Nasljednik Nermina Šabića na klupi bh. premijerligaša iz Doboja kod Kaknja

Adnan Zildžović novi šef struke Mladosti · Zvanično

S. Mlaćo

Mladost iz Doboja kod Kaknja je dobila novog šefa struke. 

Kako je SportSport.ba i najavio, nasljednik Nermina Šabića je Adnan Zildžović.

Zildžović je rođen 28. oktobra 1969. godine u Brčkom, posjeduje UEFA Pro licencu, a skoro cijelu dosadašnju trenersku karijeru proveo je u Sloveniji, samo jedan period radio je i u Albaniji. Vodio je Krško, Krku, Belu Krajinu, Dravu Ptuj, Radomlje i albanski Bylis Ballsh.

U kratkom razgovoru za klupsku press službu novi trener Dobojlija je izjavio kako je gledao već utakmice Mladosti u ovoj sezoni i da trenutna ekipa  ima puno više potencijala nego što to pokazuje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost kao kolektiv je klub koji se u opće ne bi smio boriti za opstanak, mi imamo sve uslove za puno više od toga, ali situacija sada je takva kakva je. Pokazat ćemo na terenu da smo puno više od ovog sada, moramo raditi, raditi i raditi, podići ekipu u svakom smislu i krenuti naprijed. Pred nama je puno posla, ali možemo bolje, moramo bolje i hoćemo bolje", rekao je Zildžović na predstavljanju.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi