Klopp nakon historijskog debakla: "Ima i jedna dobra stvar"

Liverpool primio sedam golova

Klopp nakon historijskog debakla: "Ima i jedna dobra stvar"

Admin Čaušević

Liverpool je doživio najteži poraz otkako se engelsko prvenstvo zove Premier liga. Redsu na gostovanju kod Aston Ville uspjeli primiati nestvarnih sedam golova. 

Villa je potpuno demolirala aktuelnog prvaka. Mogli su domaći postići još neki gol, isto tako i primiti. Na kraju je završeno 7:2.

Juergen Klopp je nakon historijskog poraza uspio izdvojiti i jednu pozitivnu stvar u svemu.

"Jedina dobra vijest je ustvari da se niko nije povrijedio", kazao je Klopp.

"Koji god tim sam izveo nisam očekivao da izgubim 7:2. Ova utakmica je imala svoju dinamku, jedan tim je letio, drugi nije", dodao je njemčaki stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema ovo veze s igračima koji su nam falili. Da, falili su nam, ali nema veze s rezultatom i igračima koji su ih zamijenili."

Nakon što se završi reprezentativna pauza Liverpool će igrati gradski derbi s Evertonom koji je maksimalan na startu sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi