Adriano je prije 16 godina izveo najsavršeniji dribling u fudbalu

Kakav je to igrač bio

Adriano je prije 16 godina izveo najsavršeniji dribling u fudbalu

E. Čaušević

Kada pitate nekoga za koga mu je žao što nikada nije ostvario neku veliku karijeru, a bio je potencijal sigurno je da ćete se prvo sjetiti Adriana.

Brazilac se Evropi predstavio u dresu Parme, ali je onda za 24 miliona eura prešao u Inter. Adirano je zaista imao nekoliko nestvarnih sezona u Interu, ali je onda njegova karijera doživjela pad iz kojeg se nikad nije vratio.

Nakon smrti oca Adriano se odao noćnom životu i alkoholu i vratio se u Brazil. Okušao se još jednom u Evropi kada je stigao u Romu, ali jednostavno povratka na stare staze slave nije bilo.

Adriano je zaista bio jedan od najkompletnijih napadača ikad i predviđala mu se blistava karijera. Međutim, posvetio se nekim drugim stvarima koje fudbaler mora izbjegavati i danas je sve ostalo na tome "eh, da nije...".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

UEFA se danas prisjetila njegovog nevjerovatnog driblinga iz 2004. godine s meča Valencia - Inter. Tada je Brazilac izveo jedan od najboljih driblinga koje smo vidjeli kada je posramio Davida Navarra i samo je šteta što nije uspio da savladao Santiaga Canizaresa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

RonaldoPhenomeno9
Moj novinaru debilu kad spominjes velicine kao sto je Adriano prvo se edukujes o njegovoj karijeri i ne mlatis gluposti...nije Parma levatino..dosao je u Evropu u Inter iz kojeg ide u Fiorentinu na posudbu pa zatim ga Inter salje u Parmu i daje joj prava na 50% ugovora,to je tad bilo u modi u seriji a takvi transferi,kao dio te trampe u inter je dosao fabio kanavaro i nakon toga inter otkupljuje tih 50% ugovora njegovog..tako da iznosis neistine i gluposti
1 3
blabla96
Kakav se nekad fudbal gledao...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti