Kao dječak je molio Adriana za fotografiju, a sada mu Imperator nije ni do koljena

U nevjerovatnoj je formi

Kao dječak je molio Adriana za fotografiju, a sada mu Imperator nije ni do koljena

Admin Čaušević
Teme:

Ko zna gdje bi bio kraj Adrianu Leiteu Ribeiru da je imao više discipline u životu. Kad aje trebao biti na vrhncu počeo je da tone ka dnu i realnost je da nije imao ni približno dobru karijeru kakvu je mogao imati.

Adriano je ozbiljan fudbal prestao igrati sa 30 godina, a definitivno zbogom "bubamari" je rekao sa 36 godina. Imao je odličan period u Interu kada je i stekao svjetsku slavu.

Prepoznatljiv po razoznom udarcu i nevjerovatnoj fizičkoj snazi Brazilac je bio omiljeni fudbaler mnogim mališanima u to vrijeme.

Porodični problemi i prerana smrt oca učinili su da Adriano stavi fudbal u drugi plan. Bilo je to na njegovom vrhuncu 2006. godine.

Tada je Imperator bio svjetska zvijezda i svi dječaci su željeli napraviti s njim zajedničku fotografiju. To je pošlo za rukom i danas velikoj atrakciji brazilskog fudbala Pedru Guilehermeu.

Oglasi

Pedro igra briljantan fudbal, a na deset mečeva zabio je devet golova za Flamengo i od njega se očekuje da bude predvodnik brazilskog napada na Copa Americi na ljeto.

Zanimljivo da je i Pedro mogao krenuti Adrianovim putem pošto je prije pet godina stigao u Fiorentinu za 11 miliona eura i na Apeninima mu uošte nije išlao kao je zamišljao.

U januaru 2021. je odlučio da se vrati u domovinu. Potpisao je za Flamengo te oživio karijeru. Čak je i zaigrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Pedro je igrao na utakmici koja je vrlo dobro ostala u sjećanju svim Hrvatima. Ušao je sa klupe kada su Vatreni u u četvrtfinalu boljim izvođenjem penala prošli dalje.

Oglasi

I dok je Pedro na vrhuncu svoje slave, Adriano i dalje živi razuzdano. Život mu je nesređen i vrlo često puni stupce žute štampe. Uživa u alkoholu i ludim provodima.

[instagram]https://sportsport.ba/fudbal/adriano-najsnazniji-udarac-ikada/441541[/instagram]

Sklon je i raznim ljubavnim aferama, a tako je prošle godine bio u braku ni manje ni više nego 24 dana. Poznato je i da je tokom igračkih dana na jednu zabavu pozvao čak 18 prostitutki.

Čuveni Imperator se nije ni danas promijenio, ima višak kilograma i neke mnogo starije fudbalske legende se fizički bolje drže od njega.

Sa druge strane Pedro ima miran i sređen život zajedno sa svojom suprugom Fernanda Nogueira koja je trudna te ovaj par čeka blizance.

Najnovije vijesti