"Ma kakvo finale, odoh se napiti": Potrošili su desetine hiljada eura za dolazak Adriana, a on...

Nevjerovatni Imperator

"Ma kakvo finale, odoh se napiti": Potrošili su desetine hiljada eura za dolazak Adriana, a on...

A. Čaušević
Teme:

Čekali su ga u Istanbulu da komentariše finale Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera, ali Adriano nije stigao u Tursku, štaviše bivpem napadaču Nerazzurra i reprezentacije Brazila se izgubio trag.

Nikada nije ušao u avion koji ga je trebao odvesti u Istanbul. Nestao je, a da nije poslao vijesti o sebi, ostavljajući TV stanicu (TNT Sports Brasil) koja ga je odabrala za tako važnu utakmicu i ograničila se na pojašnjenje da je njegova odsutnost povezana sa neodređenim "osobnim problemima".

Nekadašnji napadač trebao je doći ujutro, ali je propustio rezervirsani let. Sve je bilo organizovan: putovanje, hrana i smještaj, prevoz do stadiona Ataturk, postava prijenosa, a onda se desio zaokret.

Što mu se desilo? Rekonstrukcija koju su napravile brazilske novine djeluje poput filmske priče djeluje doista nestvarno.

Čini se da je Adriano uvučen u noć u Rio de Janeiru, izgubljen u dubinama zabava (čak tri) na kojima bi bio dan prije odlaska. U zoru, kada isparenja alkohola i euforije nestaju i ostavljaju glavobolju, zajedno s noći nestao je i popularni Imperator.

Niko ne zna gdje je otišao, što mu se desilo, je li se vratio kući ili je završio negdje drugo. Sjećanje na Istanbul i preuzetu profesionalnu obavezu su potpuno pale u drugi plan.

Oglasi

Brazilski list Extra objavio je i nekoliko fotografija bivšeg fudbalera. Viđen je kako pije i zabavlja se u nekoliko klubova. Kamere su ga snimile dok je pio i zabavljao se u jednom klubu.

Nije to bila jedina stanica te večeri da je odvukla 41-godišnjaka na zabavu koju je organizirao Luizinho Guimaraes.

Nalazio se u mjestu Vila da Penha, predgrađu Ria u blizini Vila Cruzeira, favele u kojoj je Adriano rođen i odrastao, a navodno je bio i u svom domu., bezobzirnog života dok

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jutro je dočekao ko zna gdje i i bio je dovoljno iscrpljen da nije mogao nogom kročiti na stepenice aviona za odlazak u Tursku.

I tokom karijere je redovno bio sklon opijanju i divljim zabavama, a tako je i sada. Jednostavno, Adriano je takav i nikada se neće promijeniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi