Adžem: Vitez nema šta izgubiti, takav protivnik je nezgodan

Trener Želje pred sutrašnji meč

Adžem: Vitez nema šta izgubiti, takav protivnik je nezgodan

E. Škorić

Željezničar sutra gostuje u Vitezu, a Plavi su danas odradili posljednji trening pred ovaj duel.

Trener Plavih Admir Adžem naglasio je kako Željezničar mora iskoristiti dobru atmosferu i nastaviti niz pobjeda, a slično razmišlja i mladi defanzivac Kemal Osmanković.

"Nakon četiri vezane pobjede, atmosfera je dobra. Mi želimo nastaviti ovaj niz, želimo nastaviti sa što boljim igrama i sa što boljim rezultatima, tako da ćemo se u Vitezu postaviti sa ciljem da osvojimo tri boda. Vitez je posljednji, imaju mnogo svojih problema i u utakmicu će ući na sve ili ništa. Nemaju šta izgubiti, a takvi protivnici su nezgodni. Najbitnije je kako ćemo mi ući u utakmicu, moramo krenuti koncentrisani, sto posto i svojim kvalitetom pokazati da smo bolji i osvojiti tri boda", kazao je Admir Adžem za zvaničnu stranicu Željezničara.

"Nakon nekoliko dobrih rezultata i prolaska u Kupu u ekipi vlada odlična atmosfera. Očekuje nas teška utakmica u Vitezu jer se oni bore za opstanak, ali i mi se borimo za prvo mjesto. Nadamo se velikoj podršci naših navijača i da ćemo na kraju osvojiti tri boda," tvrdi Osmanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susrest 14. kola Premijer lige BiH igra se od 13:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi