Adžović: Grbavica će biti Željin najveći motiv

Nogometaš Zete za SportSport.ba

Adžović: Grbavica će biti Željin najveći motiv

E. Škorić

Aldin Adžović je član Zete, a nedavno je spektakularnim golom srušio Partizan.

Zeta je imala dobru sezonu u Crnoj Gori i sada želi da u Evropi napravi iskorak, ali imat će zahtjevan ispit na samom startu, pošto je voljom žrijeba u Nyonu odlučeno da se sastanu sa FK Željezničar.

Adžović, autor spomenute majstorije protiv Partizana u prijateljskom meču, smatra da njegva Zeta ima dobre šanse u ovim duelima.

"Željezničar je iskusna ekipa sa nekoliko dobrih pojedinaca. Imaju sjajne navijače, a dodatni motiv će imati jer prvi put evropske utakmice igraju na svom stadionu. No, mi vjerujemo u svoje kvalitete i naravno da očekujemo prolaz u naredni krug kvalifikacija za Ligu Evrope", rekao je Adžović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Mislim da će odlučiti nijanse i da će ove dvije utakmice biti izuzetno zanimljive i da će svi koji ih budu pratili biti zadovoljni. Neka na kraju prođe bolji, a nadam se da ćemo ovaj put mi biti bolji".

Podsjećamo, prvi meč ove dvije ekipe igraju na Grbavici 29. juna, dok je revanš sedam dana kasnije u Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi