Pojavio se video iz Atine koji govori više od riječi: Sve se desilo nakon gola Vide

Emocije, emocije, emocije...

Pojavio se video iz Atine koji govori više od riječi: Sve se desilo nakon gola Vide

Haris Zilić

Šokantna i teška noć za Dinamo. Zagrebački klub je ispao iz Lige prvaka. Bolji je bio AEK ukuopnim zbirom 4:3, a revanš u Atini je donio dramu.

Imao je Dinamo 0:2 do 92. minute, a onda je AEK smanjio na 1:2 i činilo se da se ide u produžetke jer je identičnim rezultatom AEK slavio u Zagrebu.

Međutim u 100. minuti penal za domaće, promašili su, ali na odbijenu loptu natrčao je Vida, loptu zakucao u mrežu i svoj bivši klub izbacio iz Lige prvaka.

Pogodak Vide izazvao je eksploziju oduševljenja na stadionu.

Emocije se ne mogu opisati riječima, a atmosferu najbolje oslikava momenat na tribinama kada je AEK stigao do drugog gola.

Oglasi

Jednostavno tribine su se tresle, a navijači kao da su vjerovali u prolaz njihovog tima i kod rezultata 0:2.

Na društvenim mrežama pojavio se video sa jedne od tirbina i vrlo brzo širi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fudbal je još jednom pokazao da nosi veliku dozu emocija, a čovjek nakon pojedinih situacija večeras iz Atine ostane i bez teksta

AEK u play-off rundi čeka dvomeč sa prvakom Belgije ekipom Antwerpa, dok će Dinamo put nastaviti u play-offu Evropa lige, igrat će dvomeč protiv Sparte Prag.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Eh, kad je Velež ove izbacio...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi