14

Komentari (14)

NulaSedamJedan
i, btw, u toj istoj Atini, su se na nas zalijetali sa kacigama na glavama, pancir košuljama, i bejzbol palicama u rukama, svjesno, i bez milosti…tako da nisu baš ni oni tolike cvjećke… Žalosno za momka koji je poginuo, al’ u tom si svijetu…profesionalni hazard…
bk123
Nisu to navijači do su delinkvencije,huligani,propalice i šljam običbni
Arnel925
Sta reci..... Jedan zivot izgubljen... mozda dva, mozda 3 i vise koji ce zavrsiti na robiji. Ovaj zivot je od danas do sutra. Nazalost drustvo nam je bolesno i zato nam i djeca budu bolesna. Sve to ovako zavrsi na kraju.... Nije prvi put, a ni zadnji.
E.Car
Meni bi svaki od njih koji je ušao u grčku ležao za ubistvo!!!
Bulle
Obje ekipe izbacit iz takmičenja narednih 5 godina, uvijek isti prave probleme, izbost nekoga od 22 godine zbog fudbala ludost čista..
HamzaVojvoda
I zasto obje? Grci dosli u zagreb jel? Samo ustase van
NulaSedamJedan
Respect za BBB… 150 u Atini… ludo i hrabro
ALLSTAR
Svaka čast na ne poznatom terenu nepoznatim ulicama RESPEKT Doći u tudji grad i ludilo pravit
Sektor10
"respect" ? Izboli coveka na smrt, to ti je za "respect"? Sad ce ludi grci da ih love ne samo po Grckoj vec celoj evropi. A za 2 dana u Grckoj igra i Hajduk.
Malac
Respekt i za tvoj mozak
BogatiDijasporac
Vas dvojica glupana ste olicenje prosjecnog navijaca fudbalskih klubova. Dinamo kazniti narednih 5 godina, odvaliti im miliona eura kaznu + da saniraju stetu nastalu u Atini. Nepozvani bili, zabranjeno gostovanje, i ovi debili opet posli. Ovdje je kriva iskljucivo jedna strana = BBB.
enko
071 Bas si 0 od covjeka,cega se pametan stidi budala se ponosi.
NulaSedamJedan
Od****, ako ti se nesviđa, lupiš dislajk i produži…
NulaSedamJedan
Nisam bolan ni fašista ni idiot, fulio si… sve…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.