13

Komentari (13)

chelsea321
Bolje vam je da ne idete ima da budete ko propuh moglo bi se komotno igrat 7+ na golovo bice te im ko trening..haha
Barbarez9
@chelsea321 eto ja bih sad tvoju mamu i seku da mi dadnes malo kod mene na trening … djubre jedno, jesil vidio ko je pobijedio???!!! Gdje si sad picko usrana????
chelsea321
Ma ciganski fudbal kosto ste navikli sramotna igra ljudi vas ubili mogli ste nakar jos kojeg igraca sa klupe u odbranu stavit..fuj..cigani
arbajram
Samo hrabro, kao u prvom meču, pa sta bude. Vi ste ponos države
to_je_tako
Ma momci, rezultat bude kakav bude, najbitnije da date sve od sebe i da uzivate u prilici koju imate, jer realno, ne igraju nasi igraci iz nasih liga tesko na takvim stadionima, terenima i pred takvom publikom. Ps. nisam navijac Veleza niti bilo kojeg kluba. (:
Koba84
Samo hrabro. Tako su rekli da ce vas i ovdje nabit. Samo u kost. Sretno
EmirEmir111
Sretno Velez, ponos cijele Bosne i Hercegovine
1601834469
Ne trebaju im navijaci bice 5:0 za domace
Barbarez9
Eto , za taj tvoj pisljivi komentar je…ti mamu i seku..
Malmi_Suomi
@Barbarez9 šta je brate i tebe ovi botovi izbacili iz cipela???
Vidim da jesu jer znam da teško ti da opsuješ ali razumijem te u potpunosti i podržavam jer ovakve provokacije " ubiše u nama i ono lijepo " što imamo.
Pozzz brate
Barbarez9
@Malmi_Suomi buraz… ovo je postalo bas na politickom nivou, eto kad maloumni i retardirani, neizljecivi ostavljaju komentare nadajuci se necemu…. Da ne udubljavam, nekad se ne moze drugacije. Tebi veliki pozzz i veceras abd Velez ide dalje !
Barbarez9
Pickonja gdje si sad ???
GangEvil877777
Usao sam samo da vidim po 100 put tekst sto pisete. Na cemu vi preglede skupljate boze dragi zalosno. AJMO VELEZ DA JE PUNI KAPACITET
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.