9

Komentari (9)

Matic
Dtox
Onaj crnac na desnom krilu kod Grka je najopasniji, treba zaustaviti protok prema njemu. Nasi timovi neznaju igrati bunker ako se bas tako postavi Velez ima da primi petardu. Svaka cast Velezu na pobjedi u prvoj tekmi, jer su imali muda, ali isto tako podcenjeni su od strane grka.
Ako Velez prodje dalje, bit ce to senzacija stoljeca, medjutim ne smije se predati unaprijed, treba igrati pametno, hladne glave i bez panike, u slucaju da AEK povede sa 1:0, bit ce vazno kako ce Velez na to dogovoriti, sve u svemu zelim Velezu puno srece i da se ta senzacija stoljeca ipak dogodi.
Pardon odgovoriti a ne dogovoriti, gresak pri brzom tipkanju.
Comandini
2:0 na zalost. Al molim Boga da Velez prodje.
nijepoznat
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Arnel925
Faktori koji su važni da bi Velež prošao večeras: Posten sudija, malo sportske sreće, 95min zalaganja, 50% još bolja igra nego prije 7 dana
enko
Sve se slazem,nek bude igra i zalaganje na nivou prije 7 dana Bice ok
user1597698961
Cuj zadnje u anketi ,,Aek ce razbiti Velez i lako proci dalje"....pogledajte aekove rezultate,oni zadnjih 50tekmi nisu nikog razbili,,da ne kazem da su u mozda 3-4tekme zabili 3gola,,poneka tekma s 2 gola,vecinom su im rezultwti 1 0 ,1 1 ,2 1 i twko to,,,ne racunam paok i olympiakos negi ove srednje grcke tinove koje aek nijednog nijee razbio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.