Agent: Čitava Italija ludi za mojim klijentom

Poručuje da ga žele svi veliki klubovi

Agent: Čitava Italija ludi za mojim klijentom

Agent fudbalera Club Bruggea Thomasa Meuniera poručuje da su za usluge njegovog klijenta zainteresovani svi najveći klubovi Serije A.

On poručuje da su ga za ovog 24-godišnjeg fudbalera već zvali Inter, Juventus, Roma, Fiorentina i Napoli.

"On je veoma dobar fudbaler i najveći klubovi u Italiji su zainteresovani za njegove usluge. Meunier je veoma sličan igrač Vrsaljku, ali je dosta snažniji i ima potrebnu brzinu za poziciju beka", rekao je njegov agent Michelangelo Minieri i dodao:

"Inter, Juventus, Fiorentina, Roma i Napoli su klubovi koji ga prate. Trenutno je on zadovoljan u Bruggeu, ali ko zna šta se može desiti nakon Eura".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meunier je ove sezone postigao dva pogotka za Brugge u Evropa ligi te je imao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi