Agent Ikera Casillasa: Ronaldo će otići iz Reala
Foto: EPA

Marquez tvrdi

Agent Ikera Casillasa: Ronaldo će otići iz Reala

Midhat Šljivak

Iker Casillas je ovog ljeta na jako loš način otišao iz Real Madrida.

Rukovodstvo kluba ga je praktički otjeralo u Porto, a agent sadašnjeg golmana portugalskog velikana Santos Marquez, tvrdi kako će nakon Casillasa ekipu Reala napustiti i Cristiano Ronaldo.

Dokaz za to Marquez vidi u prodaji prava na fotografije vlasniku Valencije, Peteru Limu.

"Neko će se sjetiti da pita predsjednika Reala Florentina Pereza, zašto Ronaldo radi za drugu kompaniju pored Reala. Kako može u isto vrijeme prodati autorska prava na fotografije Peteru Limu. Vjerujte, ovaj ugovor znači da Ronaldo planira otići iz Real Madrida", rekao je Santos Marquez, agent legendarnog Ikera Casillasa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je član Real Madrida od 2009. godine kada je za 94 miliona eura došao iz Manchester Uniteda. U redovima Kraljeva je porušio sve moguće rekorde, a ugovor sa španskim viceprvakom ga veže do 2018. godine.

Trenutna vrijednost Portugalca se procjenjuje na 66.5 miliona funti i svi klubovi koji ga budu željeli dovesti morat će izdvojiti tu sumu novca. 

Kao buduća destinacija, jednog od ponajboljih svjetskih fudbalara spominje se njegov bivši kub, Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.