Agent Manuela Neuera nakon samo četiri minute napustio sastanak sa Salihamidžićem i društvom

Nezadovoljan ponudom

Agent Manuela Neuera nakon samo četiri minute napustio sastanak sa Salihamidžićem i društvom

E. Čaušević

Njemački golman Manuel Neuer na kraju naredne sezone mogao bi napustiti Bayern kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor.

Neuer s Bavarcima ima saradnju do ljeta 2021. godine, a pregovori oko novog ugovora traju već duže vremena. Iskusni 33-godišnji golman nikako da pronađe zajednički jezik oko novog ugovora s čelnicima kluba jer ne pristaje na smanjenje plate.

Ugledni Bild objavio je da su čelnici Bayerna održali sastanak s Neuerovim agentom, ali da je isti trajao samo četiri minute. Na sastanku je bio i Hasan Salihamidžić koji je zadužen za ugovore igrača.

No, nakon samo četiri minute agent Manuela Neuera je napustio prostorije bavarskog kluba. Bild piše da je on bio ljut ponudom koju su mu ponudili Salihamidžić i društvo, te da uopšte više nije htio razgovarati s njima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovo će sigurno znatno zakomplikovati situaciju oko novog ugovora, a Bild piše da više nije nemoguće da Neuer narednog ljeta kao slobodan igrač napustio Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi