Bomba iz Italije: Galliani prelazi u špansku Primeru?

Odlazi u Kraljevski klub

Bomba iz Italije: Galliani prelazi u špansku Primeru?

Adriano Galliani će krajem ove sedmice nakon čak 30 godina napustiti ekipu Milana.

Mnogi su smatrali da će to značiti i njegov odlazak u penziju ove godine, ali ipak italijanski mediji danas donose informaciju da bi on mogao završiti u španskoj Primeri.

Galliani i predsjednik Real Madrida Florentino Perez su veliki prijatelji, a Perez je pozvao Italijana da postane sportski direktor Reala na što bi ovaj mogao pristati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko se ovo i ostvari, Real će dobiti prvog sportskog direktora poslije pet godina kada je Jorge Valdano napustio ovu funkciju zbog svađe sa Joseom Mourinhom, tadašnjim trenerom Kraljevskog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi