Agent španskog fudbalera o transferu u Bayern: Hasan zna, pitajte njega!
(Foto: EPA)

Sve je blizu realizacije

Agent španskog fudbalera o transferu u Bayern: Hasan zna, pitajte njega!

M. Šljivak

Minhenski Bayern konačno je uspio da završi jedan posao kada su krilni fudbaleri u pitanju.

Novi fudbaler velikana iz Minhena postat će mladi Španac Brais Mendez (22), aktuelni igrač Celte iz Viga.

Bayern je sa Celtom dogovorio transfer od 25 miliona eura, a u izjavi za njemačke medije agent mladog fudbalera je sve prebacio na sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

"Hasan ima više informacija o svemu, pitajte njega", rekao je Vicente Fores Cornejo.

Salihamidžić bi u narednim danima trebao da završi ovaj transfer i Mendez bi se jako brzo mogao pridružiti novim saigračima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mendez je prošle sezone u dresu tima iz Viga odigrao ukupno 32 utakmice i ostvario je jako dobar učinak od šest golova i sedam asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi