Fotografija s treninga ih otkrila: U Real Madridu ne smiju prekršiti ni najosnovnija pravila

Sve se maksimalno poštuje

Fotografija s treninga ih otkrila: U Real Madridu ne smiju prekršiti ni najosnovnija pravila

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida od ponedjeljka treniraju u manjim grupama i punom parom se spremaju za nastavak La Lige.

Prema posljednjim informacijama La Liga će biti nastavljena 12. ili 19. juna, a zvanična odluka očekuje se početkom narednog mjeseca. Klubovi od ponedjeljka imaju pravo da treniraju u grupama i sve ekipe su to itekako ozbiljno shvatile.

To se posebno odnosi na Real Madrid jer će se Kraljevi boriti s Barcelonom za titulu prvaka. Na treninzima Reala se može vidjeti sjajna atmosfera i velika motivacija igrača za nastavak sezone.

Međutim, i pored toga u klubu maksimalno poštuju sva pravila oko pandemije koronavirusa. Kada igrači treniraju na nekim spravama gleda se na to da su na propisanoj distanci što mnogi klubovi i nisu baš ispoštovali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, u Realu ne žele rizikovati nikakva kršenja pravila, a to se najbolje vidjelo na današnjm fotografijama posjete Florentina Pereza na treningu svog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije