16

Komentari (16)

user253
Ne znam šta se dešava sa Juventusom, otjerali su sjajne trenere, Kontea, Alegrija, a sada doveli potpuni promašaj Sarija, koji je sa Čelzijem pokazao koliko ne zna. Čini se da i oni imaju svog Eda Vudvorda.
konjnakvadrat
Kladionice na aparatima
Pala
City odlican juventus razocarenje 25 suteva u okvir 4 tek sta sari uradi od nakog juventusa sile ali samo u italiji. Dobili si 2:1 ali na srecu cistu prvi gol dibale sreca cista sut napamet. Drugi gol dibale ponovo sreca i odbitak protiv barcelone city psg nema ovakve srece !!
Mu'min Juventino FKS
Opet ovaj tupko glupko pala pise nesto...
Pala
Pisem da mi je lijepo u krevetu sa tvojom mamom
Rajvosa2019
M.City gledo , Sterling ih izbubo kao vola u kupusu . Tako ce Sloboda za vikend fasovati
F_C_Bracelona_
Ovaj Juventus cijelu sezonu igra na dva rezultata 1-0 i 2-1 drugačije ne zna pobijedit.
Pala
Haha barcelona 0:0 protiv dortmunda jedva 2:1 protiv intera i to ma camp nou zato suti bolje ti je !! Juventus makar pobijedi i dode u finale barcelona 5 godina nemoze uc u polufinale :))
F_C_Bracelona_
Prošle sezone Barsa-Liverpool igrali polufinale ako slučajno ne znaš.
Pala
Pardon greska finale sam mislio napisat da igralite odlicno i izgubili 4:0 svaka vam cast.
F_C_Bracelona_
Izgubili su od pobjednika LP a ne od Ayaxa kao Juventus.
Ibro
Zar Ajax nije igro finale?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.