Aguero najavio odlazak?

Zanimljiva izjava nakon meča sa Swanseajem

Aguero najavio odlazak?

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Sergio Aguero govorio je danas o mogućnostima da napusti Manchester City narednog ljeta.

Aguero je meč protiv Swanseaja počeo na klupi. Priliku za igru je dobio u samom finišu meča, a prednost ispred njega je dobio mladi Gabriel Jesus.

"Dešava se. Međutim, kada ste na klupi, jedva čekate šansu za igru", započeo je razgovor Aguero.

Novinare je zanimao i njegov ostanak u klubu s Etihada. Argentinac se povezivao s prelaskom u redove madridskog Reala narednog ljeta.

Aguero je nakon Swanseaja dao veoma zanimljivu izjavu.

"Još tri mjeseca je ostalo do kraja sezone i budite sigurni da ću dati sve od sebe da pomognem timu. Šta će biti dalje vidjećemo. Ne govorim o odlasku, ali na kraju sezone ćemo vidjeti kakve su želje kluba. Ja sam ovdje sretan, želim ostati, ali sve je do kluba", rekao je Aguero.

Sjajni argentinski fudbaler je član Cityja postao 2011. godine. Ugovor s klubom ga veže do 2020. godine, a ove sezone je postigao 18 pogodaka u 26 nastupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi