Aguero 'out' do kraja sezone, vraća se na Mundijalu

Problemi sa povredom

Aguero 'out' do kraja sezone, vraća se na Mundijalu

Argentinski napadač Sergio Aguero neće igrati do kraja tekuće sezone, objavio je njegov klub Manchester City. 

Aguero ima velikih problema sa povredom koljena u posljednje vrijeme, a prije nekoliko dana odlučio se za manji operativni zahvat zbog čega je njegova sezona završena.

Ipak, on ne bi trebao duže od mjesec dana odsustvovati sa terena što znači da će biti spreman da odradi kompletne pripreme sa reprezentacijom pred Svjetsko prvenstvo.

Podsjetimo, Aguero je i ove sezone bio jedan od najboljih igrača Manchester Cityja jer je na 25 ligaških mečeva postigao 21 gol i upisao šest asistencija. U svim takmičenjima se u strijelce upisao čak 30 puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, to je značajno pomoglo Građanima da osvoje titulu mnogo prije kraja sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi