Aguero pauzira šest sedmica
Foto: EPA

Potvrdio argentinski ljekar

Aguero pauzira šest sedmica

Ljekar argentinske reprezentacije Donato Villani saopštio je da će Sergio Aguero pauzirati šest sedmica. 

Napadač Manchester Cityja je prošle sedmice doživio saobraćajnu nesreću vraćajući se taksijem poslije jednog koncerta u Amsterdamu, a povrede koje je zadobio u udesu su ozbiljnije nego što se najavljivalo. 

Aguero trenutno nije u mogućnosti da se kreće po kući ili da uđe u automobil, u što se uvjerio i ljekar argentinske reprezentacije Donato Villani, koji je saopštio da će oporavak iskusnog napadača trajati ukupno šest sedmica. 

"Aguero je loše raspoložen jer želi pomoći Argentini u ključnim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo", kazao je, između ostalog, Villani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U saobraćajnoj nesreći Aguero je zadobio frakturu dva rebra, a velika je vjerovatnoća da bi bio i teže povrijeđen da nije bio vezan pojasom. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi