Aguero poručio Kaneu: Poslušaj me, to je pravi klub za tebe

Savjetovao engleskog napadača

Aguero poručio Kaneu: Poslušaj me, to je pravi klub za tebe

Endin Čaušević, foto: EPA

Engleski napadač Harry Kane i ove sezone pruža odlične partije u dresu Tottenhama i mnogi vjeruju da će na kraju ove sezone promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u nekom od evropskih velikana.

Jasno je da se Kane nalazi na meti mnogih klubova, no u posljednje vrijeme najviše se špekuliše da će svoju karijeru nastaviti u Real Madridu. Kraljevi žele zamjenu za Karima Benzemu koji već neko vrijeme ne igra u pravoj formi, a za mnoge Kane je najsavršenije rješenje za to.

U jeku mnogih špekulacija oko Kanea i njegovog transfera oglasio se i napadač Manchester Cityja, Sergio Aguero, koji je odlučio savjetovati Kanea gdje bi trebao nastaviti karijeu. Za Aguera, ali i za mnoge, najbolji potez bio bi odlazak na Santiago Bernabeu.

"Istina je da igrač njegovih kvaliteta ne bi imao probleme da igrao u tako velikom klubu kao što je to Real Madrid. Vjerujem da je to pravi klub za njega. Niko ne zna šta on misli i šta će odlučiti. Ali, to nije moj problem već njegov", rekao je Aguero.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi