Aguero pozirao u dresu Barce i u društvu supruge: "Ovo je korak naprijed"

Aguero pozirao u dresu Barce i u društvu supruge: "Ovo je korak naprijed"

E. Škorić

Sergio Aguero danas je i zvanično postao novi igrač Barcelone.

Kako je bilo i najavljeno, čim je završio posljednji meč u sezoni sa Cityjem (finale Lige prvaka op.a) Argentinac je krenuo put Barcelone. Potpisao je za Katalonce kao slobodan igrač, a danas je predstavljen na Camp Nouu. Pozirao je za fotografe u društvu svoje supruge.

"Svi znamo da je Barca najbolji klub na svijetu. Stoga mislim da sam sjajno odlučio što sam došao ovdje i nadam se da ću pomoći ekipi. Naravno, ovo je korak naprijed u mojoj karijeri. Sretan sam i nadam se da ćemo osvajati trofeje", rekao je Aguero.

“Želim uputiti veliki zagrljaj svim navijačima. Pokušat ću dati sve od sebe i nadam se da će navijači uživati u mojim nogometnim vještinama", dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je, podsjetimo, potpisao ugovor na dvije godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPjCLf-s7CU/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Bolje Dzeku da su doveli ovaj im ništa neće donijet sto vec nemaju imaju Messija brzina, kretnja, sut, sve živo.. Upamtite ništa bolji neće biti nego što su sad i ONAJ Braithwaite će više donijeti u napadu, zato sto su prcs svi
6 8
Nije.bitno
Meni djeluje ovo marketinski
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi