Donnarumma će u Španiju, plata 10 miliona eura!

Čeka se odgovor

Donnarumma će u Španiju, plata 10 miliona eura!

Admin Čaušević

Gianluigi Donnarumma je možda i najbolji golman koji se trenutno nalazi na izlogu. 


Donnarummi je istekao ugovor s Milanom i slobodan je u potrazi nove sredine. Mediji s Apenina javljaju da je blizu dogovora s Barcelonom.

Tuttomercato navodi kako je Barcelona još pošle sedmice poslala ponudu i sada se čeka odgovor.

Predsjednik Joan Laporta je 22-godišnjaku ponudio ugovor na pet sezona uz godišnju platu od 10 miliona eura. U ugovoru neće biti klauzula.

Marc-Andre Ter Stegen je nedavno operisao koljeno i teško je reći kada će ponovo na teren. Barca će vjerovatno pokušati i prodati Nijemca te tako zaraditi odličan novac pošto bi Donnarumma stigao besplatno.

Prema nekim najavama iz Španije Ter Stegen će se vjerovatno vratiti i u Njemačku i to u ekipu Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, za Donnarummu su zainteresovana još dva zvučna imena. Radi se o Juvenutsu i PSG-u koji još uvijek nisu poslali konkrentnu ponudu.

Parižani su nedavno obnovili ugovor s Keylorom Navasom pa su sigurni na golu, dok Bianconeri ne mijenjaju strategiju pošto se još nisu riješili Wojciecha Szczesnyog.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa ako ovo Barcelona uradi, onda ona njihova uprava stvarno nije normalna. Pa Ter Stegen je klassa za ovog Donnarumu. Neznam stvarno koliko ih je tip zadnjih godina izvlačio, čuj zamjeniti onakvog golmana.
7 3
_ZIJAGA_
Samo 2 dana se ZADRZAO u JUVENTUSU..
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi