Agüero propušta duel sa Juventusom

Manchester City oslabljen

Agüero propušta duel sa Juventusom

Argentinski reprezentativac Sergio Agüero primoran je propustiti utakmicu sa Juventusom u Ligi prvaka. 

Naime, najbolji fudbaler Manchester Cityja se povrijedio u susretu sa Crystal Palaceom, kada je već u 25. minuti utakmice na njega oštro startovao protivnički igrač Scott Dann.

"Sergio nije spreman. Nadam se da će se oporaviti do vikenda, ali morat ćemo da sačekamo rezultate pregleda skenerom", prenijeli su britanski mediji izjavu Pellegrinija. 

Poslije povreda u tim bi se mogli vratiti Raheem Sterling i David Silva, a to je tokom razgovora potvrdio i čileanski trener. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da će obojica biti spremni. Vidjet ćemo", dodao je Pellegrini.

Utakmica između Manchester Cityja i Juventusa na rasporedu je danas s početkom u 20:45 sati. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.