Lautarova djevojka izbjegla tragediju u kafiću: Komadići stakla, odlazak u bolnicu i poziv policiji

Htjeli proslaviti pobjedu, pa završili u bolnici

Lautarova djevojka izbjegla tragediju u kafiću: Komadići stakla, odlazak u bolnicu i poziv policiji

E. Čaušević

Djevojka Lautara Martineza sinoć je s prijateljima pratila pobjedu Argentine protiv Hrvatske (3:0) na Lusail stadionu, a onda su htjeli u jednom lokalu u Dohi da proslave plasman u finale Mundijala, no sve je moglo završiti tragično, a ona je objasnila putem Instagrama šta se desilo.

Argentinci su u odličnoj utakmici uspjeli da pobijede Hrvatsku sa 3:0 i plasiraju se u veliko finale Svjetskog prvenstva u Kataru, a kao i svaki put Gaučosi su imali veliku podršku s tribina.

Poznato je i da su porodice skoro svih igrača doputovale u Katar da podrže reprezentaciju Argentine, a tu je i djevojka Lautara Martineza, Agustina Gandolfo, koja je došla u Katar s nekoliko prijatelja.

Ona je privukla pažnju fotografijama sa stadiona i mnogi kažu da je svojom ljepotom zasjenila i hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll o kojoj ovih sedmica bruji svjetska javnost.

Agustina se i danas našla u centru pažnje zbog objave na Instagramu jer je otkrila da su ona i njeni prijatelji sinoć izbjegli pravu tragediju u jednom lokalu u Dohi i pokušavaju saznati ko im je to napravio.

Oglasi

Lautarova djevojka bila je na Lusail stadionu sa svojom sestrom i njenim dečkom, te su nakon utakmice odlučili da proslave pobjedu i odu na piće.

Izabrali su odlazak u jedan tržni centar u Dohi i navodno u boci pića koju su naručili našli su komade stakla što je izazvalo haos među njima i odlučili su odmah da odu u bolnicu na pregled.

Oni su pili to piće i tek kasnije shvatili da u toj boci ima komadića stakla što je izazvalo paniku. Išli su na pregled u bolnicu i na svu sreću su dobro, ali jasno je da je moglo doći do tragedije.

Također, nakon što su uspješno završili preglede u bolnici odlučili su da odu u Ambasadu Argentine da prijave sve šta se desilo, a također obavijestili su i policiju šta se desilo i žele saznati ko im je to uradio.

"Kakva sramota, podnijeli smo prijavu i imamo svjedoke u kafiću u kojem smo bili", napisala je Lautarova djevojka na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Navodno, u kafiću su optužili čak Agustinu i društvo da su oni sve to iscenirali i namjerno uradili zbog čega su kasnije pozvali policiji kako bi se utvrdila istina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi