4

Komentari (4)

kovacic
Nova pravila, na videu se vidi da nije bilo namjere, a pošto ruka nije iznad ramena ne može se za sami kontakt svirati penal. Nije niko lud, samo se publika treba navići na njihove promjene pravila.
teddy sheringham
Kakve gluposti ti pišeš. Ponovo pročitaj najnovija pravila.
kovacic
1. a ball touches a player’s hand/arm which has made their body unnaturally bigger 2. the ball touches a player’s hand/arm when it is above their shoulder (unless the player has deliberately played the ball which then touches their hand/arm) Ako je ovo izlazak iz cilindra i neprirodna pozicija onda ne znam, čovjek je pregledao situaciju i vidio da nije penal, valjda bolje zna nego mi.
Kiki40
Izvini, a zasto ruka mora biti iznad ramena da bi bio Penal? Gdje si to procitao? Pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.