5

Komentari (5)

FahroKonjHodzic
daje ganjo loptu nebi pogino budala trebo je drugacije promovirat palestinu sloptom a ne skamenjem u sakama
YouTalkinToMe
Idi yebi sebi mater u prkno, bolje ti je nego to što ovdje baljezgaš tako nepismen.
YouTalkinToMe
Bog trpi *****e više nego bilo koji drugi narod od kako je čovječanstva ali kad ih uništi ni klica im neće ostati, divan će taj dan biti ko ga doživi a doći će sigurno.
YouTalkinToMe
Majke vam ga dvolične, cenzurišete kad se napiše ****** i ******* , a stavljate bez cenzure slike golih rospija koje gledaju i maloljetna djeca. Yebali li i p, e de ri i ći, fu, ti i rospije.
antikomunist
Ovaj placenicki portal ss.ba je najbolji DOKAZ sta je Evropa i na sta je izasao pojam"demokratija".Ovakve vijesti MORAJU biti udarne i biti na naslovnicama,ali je"demokratski",objaviti ih i onda brze bolje negdje "skloniti u stranu".Rece ljetos neki covjek na moru da rijec"demokratija"treba pretvoriti u rijec KRSTOKRATIJA,i po svemu je u pravu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.