Ahmed Musa se preporodio čim se vratio u CSKA

Očigledno mu je najbolje u Moskvi

Ahmed Musa se preporodio čim se vratio u CSKA

Nigerijski napadač Ahmed Musa se ove zime vratio u CSKA iz Moskve u koji je stigao na polugodišnju posudbu.

Nakon neuspješne jednoipogodišnje epizode u Leicesteru, Musa je u potrazi za minutažom poslan nazad u Moskvu i već u prvim utakmicama je pokazao da je CSKA, jednostavno, klub u kojem se najbolje snalazi.

Gladan igre i golova, Musa je na prve dvije utakmice za CSKA na pripremama postigao tri pogotka. Prvo je protiv danskog Nordsjaellanda zabio jedan, a potom protiv Elchea dva gola.

Ahmed Musa je za CSKA ukupno odigrao 168 utakmica na kojim je zabio 54 gola, dok je u posljednjih godinu i po za Leicester pogađao samo pet puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi