Ahmedhodžić: Naježio sam se; Đokanović: Mislim da sam posao odradio korektno
FOTO: EPA

Reakcije nakon meča protiv Danske

Ahmedhodžić: Naježio sam se; Đokanović: Mislim da sam posao odradio korektno

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Danske rezultatom 2:0 u prijateljskom susretu.

Nakon meča komentar su dali Anel Ahmedhodžić i Andrej Đokanović, koji će sigurno predstavljati budućnost naše reprezentacije.

"Naježio sam se kad sam vidio naše navijače, super je bilo ponovo igrati pred publikom. Svi smo se uželjeli takvog ambijenta. Žao mi je što smo primili golove iz prekida, ali stvarno smo se trudili i mogli smo iz kontri možda i mi da postignemo gol", rekao je Ahmedhodžić.

Presretan zbog debija bio je Andrej Đokanović.

"Presretan sam što sma danas upisao prvi nastup za seniorsku reprezentaciju. Mislim da sam posao odradio korektno za prvi put, ali naravno da može bolje i sve mi ovo daje motiv da u budućnosti još jače radim. Hvala navijačima na izvanrednoj podršci tokom svih 90 minuta utakmice“, bile su riječi 20-godišnjeg veznjaka naše reprezentacije.

Top Komentari

Tz_Niko75
Djokanovicu, jos se malo nauci pa igraj za Repku. Mozda je dobar za nase lige. Ovaj Danilovic je buducnost. Tip je pokrivo citav teren i jos kontre istrcavo. Jos nismo imali ovakvog igraca, mislim jakog i brzog na centru. Dobar. Njega treba uparit sa Pjanom.
6 5
karlhajncbrazzzo
Momci ako volite reprezentaciju i igrate za nju srcem i dušom sve vam opraštam. Na greškama se uči. Samo hrabri naprijed i držite se skupa!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi