Anel Ahmedhodžić uz stari hit Halida Bešlića slavi titulu prvaka Švedske

Uživa u numerama bh. zvijezde

Anel Ahmedhodžić uz stari hit Halida Bešlića slavi titulu prvaka Švedske

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić večeras je osvojio titulu prvaka Švedske s ekipom Malmea.

Malmo je danas bez problema sa 4:0 pobijedio ekipu Siriusa i tri kola prije kraja sezone osigurao naslov prvaka Švedske.

Naravno, za Malmo igra i Ahmedhodžić koji je bio standardan ove sezone, te je sigurno za njega ovo veliki uspjeh.

Ahmedhodžić je pokazao kako slavi zasluženu titulu, te je objavio story iz automobila kako uživa u numeri Halida Bešlića "Prvi poljubac".

Top Komentari

stakleni
Zašto su svi naši sportisti seljačine? Ima li neko da sluša neku kvalitetnu ili čak urbanu muziku, bez da je to Dubioza? Ima toliko moćne strane muzike, čitava istorija i sadašnjost rock muzike, duga najmanje 50 godina, a on Halida našao.
2 14
Sa njim zajedno u autu je, još jedan Bosanac i igrač Malmea, Adi Nalic. Sramno je da to novinar ne pominje, valjda sto nosi prezime koje nije omiljeno u sportsport. ba.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi