14

Komentari (14)

stakleni
Zašto su svi naši sportisti seljačine? Ima li neko da sluša neku kvalitetnu ili čak urbanu muziku, bez da je to Dubioza? Ima toliko moćne strane muzike, čitava istorija i sadašnjost rock muzike, duga najmanje 50 godina, a on Halida našao.
Miky007
O sta ima urbani, ti li si?
Zgembic
Iz koje su voko****ne tvoji sljegli u grad da je znati kad si tako kulturan?
stakleni
Hajde reci da Halid nije seljačka muzika. Zamisli Stevie Wonder i pjesmu Sir Duke. Ili na primjer Curtis Mayfield pjesma Move On Up. Ili barem neka od Foo Fighters. Ali jok, Halid je jedino što seljačine znaju.
stakleni
Ma kakva Minaj. Ima dobre muzike, u tome je poenta. Ne mora biti urbana hip-hop muzika, to što sam spomenuo urbano "ali ne Dubioza", jer i Dubioza su seljačine davno postali.
stakleni
Ima Laka, Skroz, Sikter, mada u redu, većina naših tih zabavnih bendova više ne svira ili ne izdaju albume jer se nema para. Jedino Letu Štuke i Pušenje puštaju albume. Pušenje niđe veze, Štuke već imaju poneku pjesmu za derneka. Ja bih lično pustio nešto od Jane's Addiction, na primjer. Nešto sa prvog ili drugog albuma.
stakleni
Ja sam vukoj****u napustio kao dijete, pa su mi se vidici mogli proširiti. Mada slušali su se The Beatles u mojoj kući, odrastao sam uz Lennon i McCartney, pa i uz neku klasiku poput Bolero od Ravela. U dijaspori kao dijete sam odrastao uz mnogo naše muzike, sve od Merlina i Bijelog Dugmeta, do stvari poput Atomskog Skloništa i novijih stvari (Sikter itd). A uz to Pink Floyd, The Doors, pa standardno GNR, Seattle bendovi, a danas sam u svemu od jazz-a do nekog alternativnog težeg rocka. Ne pljujem naše stvari, ali jarane narodnjaci su objektivno seljakluk i nije kvalitetna muzika, kratko i jasno.
amarosim
Pazi da ti tata ne vidi video,hahahaha
GuiliDamou
A snus u ruci!? Cudi me da niko nije primjetio i prokomentarisao...
GuiliDamou
Ne fali nista osim sto je pun nikotina, sto stvara ovisnost i sto nebi trebao da ga reklamira jedan sportista, pogotovo sportista koji tek pocinje da gradi karijeru. Onako kazem, sto se mene tice, nemam nista protiv, nego oni koji vide ovaj video, a o njemu razmisljaju ozbiljno, moglo bi im zasmetati, pa mi je malo nejasno da ga nije sklonio...
Sa njim zajedno u autu je, još jedan Bosanac i igrač Malmea, Adi Nalic. Sramno je da to novinar ne pominje, valjda sto nosi prezime koje nije omiljeno u sportsport. ba.
Zgembic
Da je Dilettta ili ona Icardijeva rospijA to mu nebi promaklo... a i nema novinara na ovom portalu.
Eno30
Bravo zmaju nas cestitam ti na tituli zasluzeno osvojena svaka cast
Zgembic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.