Ahmedhodžić: Jedva čekam da vratim nešto ljudima ovdje u Bosni

BiH izgubila od Ukrajine

Ahmedhodžić: Jedva čekam da vratim nešto ljudima ovdje u Bosni

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo okončala porazom od Ukrajine rezultatom 0:2. 

Iako su igrali dobar meč Zmajevi su na kraju izgubili te su kvalifikacije okončali porazom.

"Borili smo se, pokazali samo da se možemo boriti, to je bila velika razlika u odnosu na Finsku, malo nismo imali sreće, nije htjela lopta ući, oni su imali dvije dobre šanse i dali dva gola", rekao je Anel Ahmedhodžić za Novu BH poslije utakmice.

"Možemo biti ponosni kako smo igrali, samo sam razočaran zbog rezultata. Jedva čekam da vratim nešto ljudima u Bosni i svima što su došli ovdje da nam daju podršku", dodao je talentovani štoper te nastavio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Meni je sjajan osjećaj igrati za Bosnu, vidim kako cijelu utakmicu svi navijaju i pjevaju, ne mogu opisati koliko mi puno znače navijači."

Ahmedhodžić je u ovim kvalifikacijama pokazao da je budućnost bh. reprezentacije i igrač na kojeg se definitivno može računati u budućnosti. 

Top Komentari

NESCAFE_
Ahmedhodžiću želim sve najbolje u karijeri, zaslužio je već sad da pređe u mnogo jači klub, nadam se da će nas Ahmedhodžić i Hadžikadunić predvodit u Njemačkoj 2024.
26 0
bosnjak19781998
budući kapiten!!
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi