Nakon što je odbio da nosi kapitensku traku u duginim bojama

Potez Ahmedhodžića podigao prašinu u Engleskoj - Oglasio se i njegov trener

5

Komentari (5)

Bem malter svim ped...erima, ova Engleska uvijek voljela da se istice u negativnostima ili u nemoralu, prvo su se u kraljevskoj familiji uzimali medju sobom, pa su im se radjala sakata djeca, pa su odna poceli da se mijesaju sa gradjanima koji nisu u kraljevini, jer vise se nije moglo zeniti se i udavati se u krugu kraljevske monarhije u Engleskoj, ovi isti Englezi su zaje...bali Palestinu, Ova ista Engleska zivi na teretu kolonija, inace ih nigdje ne bi bilo. Od kada se je udala bivsa americka glumica inace polucrnkinja Meghan, Duchess of Sussex za Princa Harry – Herija 2018 godine, uveo se takozvani obicaj da se kleci pred pocetak fudbalske utakmice sirom Engleske, inace sam u principu da sve rase imaju svoja prava, pa su to klecanje htijeli nametnuti citavom svijetu. Elton John je pevač, pijanista i kompozitor inace veoma popularan u Velikoj Britaniji pa eto zbog njega, zato sto je veoma popularan pe..der daje velika podrska ovim perverznjacima. Na kraju da kazem: Bravo Alene za bojkota nosenja kapitenske trake u duginim bojama.
user1676717906
Kome su vise iteresanti ti bolesnici *****ski, sljam ljudski, ni zivotinje to ne rade, i one postuju red iredoslijed.
E.Car
Ko hebe pedhere!!!! Bravo Anele!!!
BosanskaSvedska
A joj gayovci na aparatima
user1676245737
Bane Ivanovic 2020 dok je igrao za Wba obio je da nosi LGBT traku.A to ie bilo manje od 7 godina Gospodo ne sirite dizeinforacije.Malo profesionalnisti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.