Šta je to novi trener na debiju pripremio za Anela Ahmedhodžića?

David Guion debituje

Šta je to novi trener na debiju pripremio za Anela Ahmedhodžića?

E. Ganibegović

Danas se igra sedam utakmica 25. kola francuske Ligue 1.

Očekujemo i nastup tri bh. reprezentativca.

Od 15 sati St. Etienne dočekuje Strasbourg, a Sanjin Prcić u početnoj je postavi gostujućeg tima koji se bori za Evropu.

U 17:05 na rasporedu je duel Bordeauxa i Monaca, a očekujemo treći nastup Anela Ahmedhodžića za Bordeaux.

Talentovani bh. defanzivac u januaru je stigao na posudbu u ovaj klub iz Malmoa i odigrao dva puta po 90 minutau  porazima od Reimsa (5:0) i Lensa (3:2), a u drugom meču uspio je da upiše i asistenciju kod drugog gola svog tima.

Trener koji ga je dočekao u Bordeauxu je Sarajlija Vladimir Petković koji je platio cijenu loših igara otkazom, a danas će debitovati novi trener na klupi ovog tima, David Guion.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Što se Anela tiče, ne moramo da brinemo. Iako je stigao novi trener, francuski mediji pišu da za njega nema zime, te će i protiv tima iz kneževine predvoditi odbranu svog tima.

S druge strane, za meč Marseillea i Clermonta koji počinje u 20:45, Sead Kolašinac je najavljen za klupu za rezervne igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi