Veća motivacija je nemoguća: Ahmedhodžića u svlačionici dočekalo predivno iznenađenje od supruge

Pred utakmicu sa Manchester Cityjem

Veća motivacija je nemoguća: Ahmedhodžića u svlačionici dočekalo predivno iznenađenje od supruge

E. Oštraković

Danas je na rasporedu polufinalna utakmica FA kupa, a na Wembleyu se sastaju Manchester City i Sheffiled United.

Jasno je naravno da je Manchester City apsolutni favorit na ovom susretu, ali sigurno je da će i fudbaleri Sheffielda dati sve od sebe da probaju kreirati veliko iznenađenje.

Naime osim što je jedan od najjačih klubova na svijetu, Manchester City se takmiči i u većem rangu od svog današnjeg protivnika.

Sheffield je iznenadio sve samim plasmanom u polufinale FA kupa, ali su na putu tamo uspjeli izbaciti neke sjajne protivnike, među kojima je i Tottenham.

Naredne sezone će Sheffield skoro sigurno igrati u Premiershipu, a od toga ga dijeli samo nekoliko osvojenih bodova u narednim utakmicama u Championshipu.

Jedan od najboljih igrača ove ekipe je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić koji će sasvim sigurno na ljeto imati brojne ponude.

Oglasi

Već sada se za njega raspituju neki timovi iz Premiershipa, a za sada su najveći interes pokazali Newcastle i Aston Villa.

Ahmedhodžić će danas sa svojom ekipom igrati protiv Manchester Cityja, te ga čeka težak zadatak protiv Haalanda, Alvareza, Mahreza, Grealisha i drugih zvijezda ove ekipe.

Našeg reprezentativca je u svlačionici dočekala poruka od njegove supruge koju je odlučio podijeliti na društvenim mrežama.

"Današnja utakmica će biti jako dobra, ali i jako teška. Ne zaboravi da uživaš u svakom trenutku. Sretno, jako sam ponosna na tebe", stoji u poruci Ahmedhodžićeve supruge.

Promo

Top Komentari

user1646074464
Obećaj mu g u z e vidjet ćeš kako igra,ma šalim se(-;
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi