Ahmedhodžić zabio gol u visokoj pobjedi Malmea

Potencijalni bh. reprezentativac

Ahmedhodžić zabio gol u visokoj pobjedi Malmea

Endin Čaušević

Fudbaleri Malmea večeras su na svom terenu lagano savladali Helsingborg sa 4:1 u meču 13. kola.

Malmo je poveo već u 25. minuti kada je precizan iz penala bio Berget. No, desetak minuta kasnije sudija je svirao penal i za gosta, a na 1:1 izjednačio je Van den Hurk.

Ipak, u posljednjim momentima prvog poluvremena Malmo je poveo sa 2:1. Asistenciju je upisao Larsson, a mrežu gostujućeg tima zatresao je Brorsson.

U 62. minuti na scenu je stupio mladi Anel Ahmedhodžić koji je zabio gol glavom za 3:1. Ovaj defanzivac je inače prošao omladinske selekcije Švedske, ali nije tajna da se NSBiH bori da u budućnosti nosi dres naše reprezentacije.

Konačnih 4:1 u ovoj utakmici postigao je Thelin u sudijskoj nadoknadi utakmice. Malmo je prvi na tabeli sa 28 bodova, dok je Helsinborg predzadnji sa deset osvojenih bodova.

Top Komentari

Amarinho
Abd na spisku Bajevića
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi