Košarkaš Burcha pred Gradinu

Ahmedić: Pokušat ćemo da pobijedimo Gradinu

Košarkaši Burcha gostuju kod Gradine u okviru 4. kola A1 lige naše zemlje.

Košarkaš ove ekipe Asim Ahmedić optimista je pred ovaj meč i poručuje da će se on i saigrači boriti da dođu do nove pobjede.

"Mogu reći sve najbolje o ekipi Gradine, veoma iskusna ekipa. Mi smo se dobro spremali za tu utakmicu. Pokušat ćemo da pobijedimo. Poslije pobjede protiv Vogošće osjećamo se svi najbolje što je znak da ćemo dati sve od sebe", rekao je Ahmedić i nastavio:

"Ekipa je kompletna, svi igrači su tu. Svi se pozitivno osjećamo i spremni smo za meč. Igramo na gostujućem parketu, ali mi imamo odličnu hemiju i potrudit ćemo se da ponovimo meč protiv Vogošće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi